Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 33°C / + 37°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Szépség

2. / 2. oldal (10/15)

«12

A tenger, a nagy szépségszalon A tenger, a nagy szépségszalon

A tenger tulajdonképpen egy nagy, nyitott ég alatt működő szépségszalon.

Tovább... »
Az érett nők szépségéről - Catherina Zeta-Jones kapcsán Az érett nők szépségéről - Catherina Zeta-Jones...

Catherina Zeta-Jones 40 évesen levetkőzik! - írták meg a napokban a bulvárlapok a nagy szenzációt. A jobbak még fotókkal is illusztrálták, hogy a kiváló wales-i színésznő, Michael Douglas neje még mindig milyen gyönyörű, milyen tökéletes teste van.

Tovább... »
A-vitamin a szépség belső kozmetikusa A-vitamin a szépség belső kozmetikusa

Már az ókorban az egyiptomiak és a görögök is felismerték, hogy egyes táplálékoknak gyógyító hatásuk van a bőr különböző betegségeire, valamint szépségére, ám csak 1913-ban azonosították az ezért felelős A-vitamint. Kémiai szerkezetét először Paul Karrer írta le, aki ezért 1931-ben Nobel-díjat is kapott.

Tovább... »
A szépség egyenlete A szépség egyenlete

Vénusz kancsalsága? A pisze orr? A kék szem? Felejtsük mindezt el. A női arc szépségének van egy pontos formulája. A san diegói Kalifornia egyetem és a torontói egyetem kutatói jelentettek meg egy tanulmányt a Vision Research folyóiratban, amelyben megmagyarázzák, hogy "a női arc szépsége a szemek közötti, valamint a szemek és a száj közötti távolságtól függ, az arc...

Tovább... »
Smink és szépségápolás Smink és szépségápolás

Tizenhárom-tizennégy éves tinik sminkelt arccal jelennek meg az iskolában. A pszichológusok szerint ezzel identitásukat akarják erősíteni. A dermatológusok azonban arra figyelmeztetnek, hogy ha nem vigyáznak, idő előtt tönkreteszik a bőrüket.

Tovább... »

2. / 2. oldal (10/15)

«12