Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Szeretem vagy utálom?

2011. 05. 27 11:00 forrás:
Nyomtatás kedvencekhez
Címkék: szemszögek, szerelem, utálat, harag, fiú, lány, kapcsolat
Szeretem vagy utálom?

A szeretetet gyakran csak egy hajszál választja el a gyűlölettől, bár e heti levélírónk esetében azért nem ennyire drasztikus még a helyzet. Nála nem beszélhetünk igazán utálatról, inkább bosszúságról, ami bármelyikünkkel előfordulhat, ha az illető, aki már régóta tetszik, egyszerűen nem veszi jelzéseinket, ha mással találkozgat, vagy ha lekezelően bánik velünk. Ha elolvassuk Katalin levelét, eldönthetjük, hogy vajon szereti vagy utálja a kiszemelt srácot.

„Sziasztok! Totál el vagyok keseredve. Van egy fiú, aki már vagy 4 éve, hogy nagyon tetszik, csak épp mindig van valaki vele. Vagy lehet, csak azt mondja lekoptatásként, hogy kapcsolata van és hát....fenébe is valljuk be egy gyáva nyúl vagyok. Már sok kapcsolatom volt, de azok amolyan "futó szerelmek" voltak, szóval nem tartottak valami túl sokáig. De már 4 éve nem volt, mert mindig csak az alkalomra várok, hogy "lecsaphassak", de ha eljön, az a fene nagy önbizalmam valahogy mindig eltűnik.... Ráadásul nem régiben egy meglehetősen fura kapcsolat alakult ki köztünk, amolyan húzzuk egymást, amivel csak tudjuk, aztán meg már volt egy majdnem csók. Szóval most mi van??? Amúgy a fiú neve Ádám, és én bele estem, mint ló a gödörbe.
Nem tehetek ezekről a vitákról. Nem is olyan nagy viták, és ami azt illeti, csak azért csinálom, mert csakis ez az egyetlen mód arra, hogy felhívjam magamra a figyelmet. De amikor meg azt látom, hogy csak úgy rácsimpaszkodik a "helyi kis k*rvára", már elnézést a kifejezésért, de szinte az összes (magyar) fellelhető pasival járt már nem azért tényleg csinos, de csak úgy heccből, mert jó neki elszedni valaki pasiját úgy, hogy nem is szereti. Szóval, amikor azt látom, hogy rácsimpaszkodik Ádámra (és ő ezt hagyja), azt hiszem, hogy vagy behúzok neki egyet, vagy elmegyek öngyilkosnak... Kérlek, segítsetek, mit tegyek???"


Írd meg Te is véleményed, hozzászólásod vagy történeted a Szemszögek fórumba!