Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 33°C / + 37°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Nem ezt érdemlem...

2011. 02. 11 10:00 forrás:
Nyomtatás kedvencekhez
Címkék: szemszögek, férfi, kétség, megcsalás, elhagyás, házasság, válás
Nem ezt érdemlem…

Hányszor érezzük úgy az életben, hogy a sors igazságtalanul bánt el velünk? Hányszor van másnak szerencséje, hányszor hisszük, hogy boldogabbak lehetnénk, ha ez és ez másképp történik? De vajon mennyire vagyunk mi magunk felelősek a történtekért? Ha akkor másképp csináltuk volna, ha picit jobban odafigyeltünk volna, ha... Persze mindez már csak múlt, amit nem lehet megváltoztatni, így Andrásnak is a jelenre kell koncentrálnia és itt és most megoldást találnia, még akkor is, ha ez nem egyszerű.

„Én nem csaltam meg a feleségemet, de ő igen. Nem az a gondom, hogy megcsalt, hanem hogy többször is (három alkalmat vallott be).
Ő azt mondja nekem, hogy nem szerelemből, hanem én nem fordítottam elég időt rá, ezért tette.
25 évig eltartottam, mindent megadtam neki, amit tudtam. Erre azt mondja nekem. hogy ő áldozat. Mindig itthon volt, de én nem kértem. Egy éve elment dolgozni, új emberek közé került, és megcsalt. Nagyon nehezen viselem, nem bízok benne, ez gond? Gondolkozom, hogy elhagyjam. Szeretem, de nagyot csalódtam, nem ezt érdemlem, úgy gondolom. Próbálkozok, de a megcsalás nem megy ki a fejemből. Kérem, őszinte választ várok, nehéz döntés előtt állok. Két felnőtt gyerekünk van 21 és 18 évesek. Mit tenne ön az én helyemben, őszintén? SOS a kérdés."


Írd meg Te is véleményed, hozzászólásod vagy történeted a Szemszögek fórumba!