Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 33°C / + 37°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Karma?

2011. 04. 01 16:00 forrás:
Nyomtatás kedvencekhez
Címkék: szemszögek, karma, kapcsolat, szerelem, házasság
Karma?

Van, hogy elég valakivel egymásra nézünk, és tudjuk, hogy ő az, akit kerestünk, a másik felünk, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, akivel olyan szinten egymásra vagyunk hangolódva, hogy szavak nélkül is értjük egymást. Ilyenkor a levegő vibrálásából tudjuk, hogy elvesztünk, vagy épp megtaláltuk az igazit. Karmikus kapcsolatnak nevezik egyesek ezt az érzést, amiről Quie (42 éves) is beszámol, de mi a helyzet akkor, ha a körülmények, a családi háttér, a konvenciók visszafogják a szerelem kibontakozását?

„Kicsit összejöttek a dolgok. Boldog házasságban élek (éltem...). Két éve megismerkedtem egy nálam idősebb férfival. Illetve nem is ismerkedtünk meg azóta sem igazán, mert csupán vendégem. Viszont mindketten nagyon vonzódunk egymáshoz. Egy-két kézérintésen túl nem is történt köztünk semmi. Viszont nem bírom nélküle. Ha egy napot kihagy, és nem jön be, vagy nem jön oda hozzám, már ki vagyok borulva. Szó szerint. 3 napig nem találom a helyem, sírhatnékom van, érdektelen a világ. Egyébként teljesen normális, racionális 42 éves nő lennék, de ez az ember teljesen megzavar. Tudom, hogy tetszem neki, azt is, hogy kíván. Ez sem normális: elég meglátnunk egymást és már mindketten dadogunk (két többszörös diplomás). Meg kell kapaszkodnom, hogy ne boruljak bele mindenki szeme láttára. Azt hittem, félév és elmúlik, csak fellángolás, de ez egyre nehezebb. Ő is küzd, ő se akarja megcsalni az övéit, de nem is bír leállni. Mi a fene ez? Teljesen illogikus az egész. Szívem szerint eltűnnék, de nem tehetem meg.
Most meg még az is kiderült, hogy a férjem, aki imád, egy ideje csalogat. De szeret, csak én vagyok neki, csak engem akar, a többi csak flört volt. Mondja ő. Amit el is tudnék fogadni, ha nem nekem kellene cipelnem az összes gondot, ami a vállalkozásokkal, háztartással, egyáltalán az élettel jár. Még arra is külön meg kell kérni, hogy a rolót húzza fel, mert én nem vagyok otthon. Mindig megbízom benne, de annyiszor átvert már! És most már nem érzek erőt magamban, hogy megint mindent nulláról újrakezdjek."


Írd meg Te is véleményed, hozzászólásod vagy történeted a Szemszögek fórumba!

 
 
Részletes keresés Részletes keresés
Orvos kereső
Pesti László Oxyológia (Sürgősségi... Pesti László Sülysáp