Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Impotens a pasim

2011. 06. 17 17:00 forrás:
Nyomtatás kedvencekhez
Címkék: szemszögek, szex, kapcsolat, impotencia
Impotens a pasim

A jó szexuális együttlét a párkapcsolat fontos alapköve, nyilván nem az egyetlen, mert szükség van a másik fél szeretetére, tiszteletére, elfogadására is, de a szeretkezés az az intimitás, ami ha nem működik, vagy nem jól működik, akkor minden másra is rányomja bélyegét. Levélírónk, Betti (19 éves) is egyszerre panaszkodik a szexuális életére és az önző, csupán saját kielégülésére koncentráló barátjára:

„Sziasztok! 19 éves lány vagyok, a barátom 22, és majdnem 4 éve vagyunk együtt. Ő imádja az orális szexet, mármint kapni, de viszonozni nem, és a normál szeretkezéssel is gondja van. Nem tud elmenni, a legtöbb esetben behatolás után elmúlik az erekciója.
Nem értem, hogy mi nem stimmel vele, amikor szeretkezünk. Impotens lenne? Sajnos ötletem sincs, csak azt tudom, hogy emiatt nagyon ritkán csináljuk (havonta egyszer), és számomra kezd a dolog elviselhetetlenné válni.
Sajnos én még vele SOHA nem mentem el, sosem volt orgazmusom, még csiklóból sem, és mindez azért, mert ő nem törődik velem. Sosem tűnt fel neki, hogy nem volt orgazmusom. Leginkább a következőképpen zajlik a szeretkezésünk: az arcom elé dugja a szerszámát (vagyis így adja tudtomra, hogy mit is akar), én megteszem, aztán 5 perccel később belém hatol (amire én az estek többségében még nem állok készen), aztán kiveszi, majd vissza a számba, aztán ez megy, amíg ő el nem élvez.
De én így nem tudom élvezni a szexet, mert nincs benne a folyamatos meghittség, ráadásul, mire próbálok ráhangolódni, ő megint a számba rakja, így totálisan elmegy a kedvem az egésztől.
Segítsetek megtalálni a megoldást. Az egyetlen dolog, amit tenni tudok, hogy egy időre megvonom tőle a szexet, így hátha rájön, hogy valami nincs rendben."


Írd meg Te is véleményed, hozzászólásod vagy történeted a Szemszögek fórumba!