Hőmérséklet:
tovább az orvosmeteorológiához...

3. / 3. oldal (10/27)

«123

Felkészülés a szülésre külső segítséggel

A szülés összetett folyamat. Számos felelősségteljes döntést igényel, amelyeket csak a kellő információk birtokában hozhatnak meg a leendő szülők. Feltétlenül szükséges a kismama és kísérője számára a megfelelő felkészítés a komplikációmentes szülés érdekében.

Kismama-masszázs szoptatási időszakban

A várandósmasszázs nem csupán a várandósság hónapjaiban nyújt fizikai-pszichikai kísérést a kismama számára

Fájdalomcsillapító masszázs a vajúdás alatt

A várandósmasszázs számos előnnyel jár. Fizikai és pszichikai jótékony hatása nem csupán a várandósság idején jelent megnyugvást a kismama számára, hanem a vajúdás, a szülés óráiban is a segítségére siet.

Kinek ajánlott a várandósmasszázs?

A masszázs egyaránt segít a fizikai és pszichikai tünetek oldásában is

Sokoldalú segítség a szülés körül

A várandósmasszázs módszerei

Százéves márka érkezett Magyarországra - Milliók...

Ugyan a Teva Magyarország Zrt. által bevezetett Wick termékcsalád új a hazai piacon, Procter&Gamble márkaként világszerte tisztelet övezi, több mint száz esztendeje. Sok millió ember használja több mint hetven országban. Hat éves kutatómunka eredményei után kerül patikákba a világ elsőszámú köhögés és megfázás elleni márkája*, nyolc termékkel.

Csakugyan, csak kenjük be és elmúlik a rák?

A Magyarországon már 10 éve kifejlesztett, a bőrrák tüneteinek enyhítésére szolgáló krém kifejlesztésének megalapozottságát jelzi az amerikai Yale egyetem kutatóinak minap bejelentett kutatási iránya. A magyar kutatók által a bőrrák így a melanoma, basalioma, spinalioma és Kaposi-sarkoma tüneteinek kezelésére egy évtizede kifejlesztett és a Propharmatech Kft. által már...

3. / 3. oldal (10/27)

«123