Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Nyílt gyermeknap a Heim Pál és a Madarász kórházban

forrás: Red Lemon Media
Nyomtatás kedvencekhez
Címkék: gyermeknap, Heim Pál kórház, sajtóközlemény

Sztárfellépőkkel, sok-sok ajándékkal és meglepetéssel, ingyenes gyermeknapi rendezvényt tart a Heim Pál Gyermekkórház mindkét intézménye 2013. május 30-án, csütörtökön. Színpadra lép többek között Mága Zoltán, a 100 Folk Celsius, a Nyári lányok, lesz Rubint Réka torna, Star Wars bemutató, felvágják az Ország Gyermektortáját, és az égből cukorkák potyognak majd.

A Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti és a Madarász utcai részlege május 30-án közös gyermeknapot tart. A szórakoztató, látványos és sokszínű eseményre a két kórház kis betegei mellett minden érdeklődőt, továbbá a környező óvodák és iskolák gyerkőceit is szeretettel várják.


A programok a Madarász utcában 11 órakor, az Üllői úton 14 órakor, sztárok színpadra lépésével kezdődnek. A zenés műsorokat az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása koronázza meg: a kis ünnepeltek mindkét helyszínen egyszerre kapják meg a több száz szeletes, egészséges és nagyon finom „Heim Pál Szivárvány tortát". A rendezvény másik csúcspontjaként egy távirányítós modellrepülőből cukorkák szóródnak alá a levegőből, a közös „kívánságlufi"-eregetés pedig méltó lezárása lesz a napnak.


A „Heim Pál Szivárvány-Gyermeknap" helyszínei:
Heim Pál Gyermekkórház, Madarász utcai részleg: 1131 Budapest, Madarász V. u. 22-24.
Heim Pál Gyermekkórház: 1089 Budapest, Üllői út 86.
A rendezvény ingyenesen látogatható!


Részletes program


Madarász utcai programok az udvaron és a színpadon

11.00 - a Tűzoltóparancsnokság bemutatója
13.00 - Mága Zoltán hegedűkoncert és ajándékosztás
13.30 - Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc koncertje
14.00 - Rubint Réka és kislánya, Lara gyermektornája sok-sok meglepetés ajándékkal
14.30 - Pintér Tibor és Várfi Sándor, a Sziget Színház művészeinek előadása
15.00 - „100 Folk Celsius és meglepetés vendégei" jótékonysági koncert a Gyermekkor Alapítvány számára
16.00 - Berkes Gabriella elénekli az Óz című musicalből az „Over the Rainbow" című dalt, az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása a Madarász utcában és az Üllői úton is
17.00 - „kívánságlufi"-eregetés - mindkét helyszínen egyszerre száll a magasba sok száz lufi, amelyekre előzőleg mindenki felírhatja a kívánságait. Közben Feke Pál az Oroszlánkirály című rajzfilmből Az élet az úr című dalt énekli el.


Programok egész nap: bohócdoktorok műsora, kutyaterápiás bemutató, arcfestés, kézműveskedés, néptánc tanítás, kisvasutazás a kórház körül.


Üllői úti programok

14.oo órakor zenés műsor veszi kezdetét Berkes Gabriella és Feke Pál vezetésével. Fellépők: Bolyki Soul & Gospel Kórus, Farkas Gábriel, Gergely Róbert és párja, Némedi-Varga Tímea, Mága Zoltán és gyermekei, Tunyogi Bernadett, Malek Andrea, Fehér Adrien, Berkes Oliver, Nyári Aliz és Nyári Edit, Ungár Anikó.


További programok: a MEOE Soroksár Millennium-telepi Kutyakiképző Iskola bemutatója, bohócdoktor, játékbörze, Star Wars bemutató, arcfestés, lufihajtogatás, játékos foglalkozások, kerti modell vasút, terepasztal bemutató. A modellbemutató csúcspontja egy távirányítós modellrepülő, ami a gyerekek fölött kinyílik, és cukorkákat szór a levegőből (erre a programra a Madarász utcában is számíthatnak a gyerkőcök).