Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Regisztráció
Gyógyszerész

A netambulancia.hu gyógyszerész regisztrációja. Amennyiben Ön gyógyszerész és gyógyszerészként kíván az oldal felhasználója lenni, kérem, itt regisztráljon.
Személyes adatok
Felhasználási feltételek
Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

A felhasználó a jelen adatkezelési szabályzat elolvasása után az alábbi hozzájárulást magára nézve elfogadottnak tekinti amennyiben a netambulancia.hu-t illetve annak bármely aloldalát használatba veszi.

A weboldal üzemeltetője:

NetAmbulancia Kft.
2120 Dunakeszi Bagoly utca 12.
E-mail: info@netambulancia.hu



Az adatkezelő neve:

NetAmbulancia Kft.



Az adatkezelő címe:

2120 Dunakeszi Bagoly utca 12.



Az adatkezelő elérhetősége:

info@netambulancia.hu



Hosting szolgáltató (teljes körű hosting szolgáltatás):

 

Kezelt adatok jellege:

Regisztrációs csoporttól függően a felhasználó megadhatja a személyes illetve szakmai adatait.
A - minden estben - kötelezően bekért adatok a következők: felhasználónév, e-mail cím, jelszó.



Az adatkezelés célja:

- A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása. Az adatokat az Adatkezelő felhasználhatja statisztikai célokra, továbbá arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon, és a Szolgáltató által kiküldött hírlevelekben a felhasználó érdeklődési körébe tartozó reklámok/tartalmak jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó letilthatja személyes profil oldalán.

- A honlap használata során a naplófájlban rögzítésre kerülnek adatok melyek csakis statisztikai és technikai célt szolgálnak. Az ismeretlen látogató azonosító, mint cookie vagy süti önmagában nem képes azonosítani a látogatót, csak a gépének felismerésére alkalmas. A böngésző beállításai között lehetőség van letiltani a sütiket, így azonban bizonyos személyre szabott funkciók elérhetetlenné válnak.

- A meghirdetett nyereményjátékokban, pályázatokban és akciókban való részvételhez minden esetben szükség van legalább az alap adatokra, ám a Szolgáltató dönthet úgy, hogy egyéb adatokat is kötelezővé tesz a részvételhez, melyről tájékoztatást nyújt a nyereményjáték, pályázat vagy akció kiírásában.

- A portál oldalain, és tartalmai közt hirdetések jelenhetnek meg, melyeket a Google AdSense hirdetési rendszer jelenít meg. A rendszer személyes adatokat gyűjt a hirdetésre kattintó felhasználókról, hogy a továbbiakban a látogató érdeklődésének megfelelő reklámok jelenjenek meg. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról a Google Adatvédelmi irányelvei adnak bővebb tájékoztatást. (http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy)

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Jogosult azonban más adatbázisaival összekapcsolni és együtt kezelni.

A személyes adatokat az adatkezelő harmadik személynek semmilyen formában nem továbbíthatja, hacsak a felhasználótól írásos engedélye nincsen erre. Kivételt képez ez alól a törvény által megfogalmazott illetve az eseti más szabályozás alá eső adattovábbítás.



Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó által a regisztráció során megadott adatokat a Szolgáltató addig jogosult kezelni, amíg a felhasználó nem él a profil törlésének lehetőségével. Ebben az esetben minden megadott személyes adata törlésre kerül az adatbázisból, illetve megszűnik a hozzáférése a személyes oldalához. (Az adatok törlésének határideje maximum 5 munkanap.)



Profil és személyes adatok törlése:

A felhasználónak lehetősége van törölni személyes adatai a Profil oldalán keresztül, illetve a törlést kérheti e-mailben is az info@netambulancia.hu címen is.

A szolgáltatónak lehetősége van felhasználói profil törlésére, a felhasználó beleegyezése nélkül is, amennyiben az törvénysértést, bűncselekményt vagy károkozást követett el, illetve a Magyarországon érvényes törvényi szabályozástól eltérő viselkedést tanúsított.

A naplófájlban rögzítésre kerülő adatokat a rendszer tárolja és az utolsó látogatás időpontját a felhasználó következő látogatása időpontjában felülírja.

A törölt adatok a törlést követően NEM visszaállíthatók!



Hírlevél feliratkozás

A regisztráció alkalmával a felhasználónak lehetősége van feliratkozni hírlevélre, melyben személyre szabott tartalmak és hirdetéseket is megjelenhetnek. Amennyiben nem kíván többé hírlevelet kapni, a profil oldalán lehetőség van a leiratkozásra.



Adatbiztonsági intézkedések:

A személyes adatokat Magyarország területén a NetAmbulancia Kft. bérelt szerveren, saját tárhelyen tárolja. A honlapon történő regisztráció során a felhasználó által megadott valamennyi adatot a Szolgáltató biztonságos, elzárt szerveren (szerverparkban) tárolja. A felhasználó által megadott jelszavak kódoltak, senki nem ismerheti meg. A jelszavak így vissza nem állíthatók. (A felhasználónak lehetősége van új jelszót kérni - jelszóemlékeztető funkcióval - melyet a rendszer generál le.) A megadott adatokat az adatkezelés, és adatfeldolgozás során kizárólag egyedi, korlátozott „admin" hozzáféréssel rendelkező, a Szolgáltató alkalmazásában álló fejlesztők, szerkesztők érhetik el. A Szolgáltató ellenőrizheti, hogy mely alkalmazott mikor lépett be az adatbázisba. Ezen személyek munkájukat szigorú titoktartás mellett végzik.



A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást e-mailben lehet kérni az alábbi címen: info@netambulancia.hu

Az adatkezelő köteles 8 munkanapon belül a kérésnek eleget tenni.



Jogérvényesítési lehetőségek:

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi es Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is.

További kérdéseit, illetve észrevételeit jelezheti az info@netambulancia.hu e-mail címen.


A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatás - módosítás hatálybalépését követő - használatával elfogadja az új adatkezelési szabályzatot.


„A netambulancia.hu-ra történő regisztrációm során megadott adataimat, valamint a regisztrációt követően a honlapon megadott különleges adataimat a Szolgáltató (NetAmbulancia Kft.) az Adatkezelési szabályzatában leírtaknak megfelelően kezelheti, feldolgozhatja. Tudomásul vettem, hogy 16 éven aluliak, kizárólag a törvényes képviselői (szülő törvényes gyám) hozzájárulásával adhatják meg az adataikat."

(Utolsó módosítás dátuma: 2015. 01. 05.)

Munkahelyi adatok
Nyitvatartási idő: Hétfő
-tól
-ig
Nyitvatartási idő: Kedd
-tól
-ig
Nyitvatartási idő: Szerda
-tól
-ig
Nyitvatartási idő: Csütörtök
-tól
-ig
Nyitvatartási idő: Péntek
-tól
-ig
Részletes keresés Részletes keresés
Orvos kereső
Horváth Zoltán Szülészet-nőgyógyászat... Horváth Zoltán Győr