Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Párkapcsolat

7. / 24. oldal (10/236)

«23456789101112 »

Új módszer a korai magömlés kezelésére Új módszer a korai magömlés kezelésére

Egy kikísérletezés fázisában lévő módszer segíthet a korai magömlés megszüntetésében. Egyre több férfi szenved ebben a zavarban. Becslések szerint 20- 38 %-uk érintett. És ami a legrosszabb, egyre inkább terjed a fiatalok között is. Van, aki pszichológiai problémákat vél találni mögötte, van, akik fizikaiakat. Tény, hogy akinek ilyen gondja van, az nem tudja derűsen megé...

Tovább... »
A megbocsátás képessége és a szexuális bántalmazások A megbocsátás képessége és a szexuális...

A Revista Latinoamericana de Psicologia című folyóiratban jelent meg spanyol kutatók tanulmánya, amely azt elemzi, hogy egy sérelemre, súlyos sértésre hogyan reagálnak a különböző nemek és generációk. Kiderül belőle, hogy a nők hamarabb, könnyebben túlteszik magukat rajtuk, mert jobban átérzik mások érzéseit, gondolatait.

Tovább... »
Fiatal férfiak és a szexuális egészség Fiatal férfiak és a szexuális egészség

Az olasz fiatalok nem ismerik a szexuális egészségre vonatkozó prevenciót. Három felmérés is bizonyítja, hogy 2010-ben tízből csak ketten keresték fel a szakorvost - írja a La Stampa.

Tovább... »
Itallal könnyebb a szex? Itallal könnyebb a szex?

Egy ausztrál felmérés szerint sok nő lerészegedik a nemi aktus előtt. A szerzők szerint ennek az az oka, hogy a nők nagy részéből hiányzik az önbizalom.

Tovább... »
A szerotonin befolyásolja az emlősök szexuális...

Egy, az agyukban található kémiai anyag befolyásolja a hím egerek szexuális preferenciáját - idézte kínai tudósok megállapítását a BBC hírportálja.

Tovább... »
Változókori potenciaproblémák Változókori potenciaproblémák

Életünkben csak egyetlen stabil pont van, a szüntelen és megállás nélküli, örök változás. Az emberi életben mégis két kiemelkedő jelentőségű átalakulásról beszélünk, mert ezek látványos külső és bár láthatatlan mégis jelentős belső változással járnak együtt, első a pubertás, a másik a klimax, melyet a férfiaknál andropauzának is hívnak.

Tovább... »
Betegség-e a szexfüggőség? Betegség-e a szexfüggőség?

Amerikai pszichiáterek szerint a szexfüggőség mentális betegség is lehet, de a szakmában sem ért velük mindenki egyet.
A szexuális botrányok manapság már szinte naponta töltik meg a pletykalapok oldalait, a televízióban is sokszor szerepelnek. Erre a jelenségre felfigyelve tették fel a pszichiáterek a kérdést, hogy beteg ember-e az, aki szexmániás.

Tovább... »
Mára már 3 évre csökkent a kapcsolatok válságos...

A korábban hitt hét évnél mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.

Tovább... »
Érezd, ahogy áramlik benned a boldogság! Érezd, ahogy áramlik benned a boldogság!

A magyar származású amerikai pszichológus, Csíkszentmihályi Mihály tudományágának hőse. Az általa bevezetett fogalom, a „flow" azt az állapotot jelöli, amikor valaki annyira belefeledkezik egy tevékenységbe, hogy az idő múlását sem érzi, mindennapi gondjai háttérbe szorulnak, csak a feladatra koncentrál. Legyen szó sportról, játékról, művészetről vagy munkáról: a...

Tovább... »
Szingli marad, aki sokat villámrandizik

Ha túl sok a választási lehetőség a randivilágban, nagyobb eséllyel marad a magányos szívek klubjában a társkereső - állapították meg brit kutatók.

Tovább... »

7. / 24. oldal (10/236)

«23456789101112 »