Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Párkapcsolat

6. / 24. oldal (10/236)

«1234567891011 »

Pornófilm nőknek Pornófilm nőknek

Vágy, érzékiség, lassan kibontakozó történet, és kölcsönös vonzalom. Állítólag ezeket kell tartalmazni egy olyan pornófilmnek, amelyet szívesen néznének nők is. Legalábbis ezt vallja Anna Arrowsmith és Petra Joy híres pornórendezők.

Tovább... »
Kutyák, gyerekek nélkül Kutyák, gyerekek nélkül

Létezik egy olyan felfogás, miszerint szerencsés, ha egy párkapcsolat, együttélés előtt megtanulunk gondoskodni egy növényről, majd egy állatról, és amennyiben ezt a két próbát teljesítettük, jöhet a társas együttélés. De mi történik abban a helyzetben, ha például egy kutya úgy a szívünkhöz nő, hogy gyerekként szeretjük, és saját gyermekre már nem is vágyunk?

Tovább... »
Fogamzásgátló tabletta férfiaknak Fogamzásgátló tabletta férfiaknak

Hamarosan forgalomba kerül a férfiak által használatos fogamzásgátló tabletta, de sok kétség fogalmazódik meg körülötte.

Tovább... »
A fejfájás a szexuális aktus kísérő jelensége A fejfájás a szexuális aktus kísérő jelensége

A szexuális aktus veszélyes vagy csak kellemetlen kísérő jelensége a fejfájás, amely inkább a férfiakat sújtja?

Tovább... »
Ringass el, avagy az érzelmi intimitás! Ringass el, avagy az érzelmi intimitás!

Intimitás, érintés, tapintás, szaglás. Van, aki biztonságosnak és fizikailag is kellemesnek éli meg az előbb felsorolt dolgokat. Mások ellenben émelyítőnek, fullasztónak, fenyegetőnek találják. Mitől függ, és hogyan alakul ki bennünk az intimitáshoz való viszonyunk?

Tovább... »
A szerotonin és a szexualitás kapcsolata A szerotonin és a szexualitás kapcsolata

A szexuális orintáltság a szerotonintól függhet? Ezt kutatják a pekingi Biológiai Tudományok Intézetének munkatársai, akik eredményeikről a Nature-ben számolnak be.

Tovább... »
Az erőszakos gyerek és a szülői figyelem hiánya Az erőszakos gyerek és a szülői figyelem...

Nemrégiben bejárta a világot egy angol iskolás fiúról szóló videó. A rövid jelenetben egy túlsúlyos fiút látunk, akit egy kisebb fiúkból álló csoport szekál, majd az egyik vékony srác odamegy a nagydarabhoz, és ököllel az arcába ver. Mire az fogja a kötözködő fiút, felemeli, és a földhöz vágja. Az iskolai zaklatás lassan már minden korosztályt érint.

Tovább... »
A szex kioltja az agresszivitást A szex kioltja az agresszivitást

Egy amerikai kutatás kiderítette, hogy az erőszak és az érosz az agynak ugyanabban a zónájában születnek, de az aktus alatt a neuronok, amelyek kirobbantják a harcot, hatástalanokká válnak. A szex és az erőszak szorosan összefonódnak. - mondják a pasadenai California Institute of Technology (Caltech) kutatói.

Tovább... »
Értékelték a természetes afrodoziákumokat

Növényi és állati eredetű anyagok, fűszerek és gyógynövények vágyfokozó hatását tekintették át kanadai kutatók több tucat tanulmány alapján: a legpotensebbnek, ráadásul legízletesebbnek a korai ginseng és a sáfrány bizonyult.

Tovább... »
A hangunk elárul bennünket? A hangunk elárul bennünket?

A párválasztással, utódnemzéssel kapcsolatos evolúciós kutatások során már megállapítást nyert sok érdekes dolog. Többek közt, hogy a nők a kevésbé jóképű férfiakat választják, ha az utódnemzésről van szó, hisz úgy vélik, a kevésbé sármos férfi nagyobb valószínűséggel marad hűséges a közös utódhoz és hozzájuk.

Tovább... »

6. / 24. oldal (10/236)

«1234567891011 »