Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Párkapcsolat

4. / 24. oldal (10/236)

«1234567891011 »

Beteggé tehet a válás

Hivatalosan is vége. Demi Moore és Ashton Kutcher beadta a válókeresetet. A 49 éves színésznő és 33 éves párja hat évig voltak házasok. Vajon milyen egészségügyi következményekkel kell szakításuk után számolniuk?

Tovább... »
A nagyszülők villámhárítók is lehetnek a...

Azok a gyerekek, akiknek a nevelésében a nagyszülők is részt vesznek, sokkal kiegyensúlyozottabbak és kedvesebbek - derült ki egy új kutatásból.

Tovább... »
Egy kopaszodás elleni szer növeli a nemi vágyat

A kezeléssel párhuzamosan alkalmazott egyik speciális gyógyszernek köszönhetően a hajátültetés egyik technikája meglepő módon a nemi vágy, az energia és a teljesítmény növekedéséhez vezetett a páciensekben.

Tovább... »
Eltér a férfi és a női orgazmus

Egy új tanulmány felfedte a női orgazmus evolúciójának rejtélyét. Az elmúlt 40 év során számtalan kutatás témája volt a női orgazmus háttere, a kutatók többnyire arra keresték a választ, hogy a női orgazmus csupán a férfi orgazmus „mellékterméke", vagy esetleg valamiféle reprodukciós löketet ad a nőknek.

Tovább... »
Szerepe van az immunizációban a csóknak is Szerepe van az immunizációban a csóknak is

A csók az érzelmi gyengédség univerzális jele. Mit lehet azonban a csókolózás szerepe az egyértelmű élvezeti értéken kívül? Pontosan hány kórokozó található a szájban és mennyit viszünk át ebből a csókolózással, és vajon ezek a ártanak, vagy használnak nekünk?

Tovább... »
Más a megcsalás motivációja a nőknél és a...

A legújabb vizsgálatok szerint a férfiak és a nők eltérően reagálnak párjuk hűtlenségére: a férfiakat jobban érdekli a szexuális vonal, míg a nők inkább az érzelmi megcsalásra érzékenyek.

Tovább... »
A matematika segítségével választanak párt a...

A nők a matematika, a tudományok és a technika területén mutatott teljesítményét a kutatók a párválasztás tudatalatti mechanizmusaival kapcsolták össze.

Tovább... »
A zsebre vágott mobiltelefon csökkentheti a férfi-termékenységet A zsebre vágott mobiltelefon csökkentheti a...

Káros lehet a mobiltelefon akkor is, ha nem telefonálunk. Elég, ha zsebre vágjuk bekapcsolt állapotban. Így is képes ártani az egészségnek: például akár 30 százalékkal csökkentheti egy férfi termékenységét.

Tovább... »
A nők nem kedvelik a szorongó férfiakat A nők nem kedvelik a szorongó férfiakat

Két skót egyetem tanulmánya szerint a nők, különösen ciklusuk termékeny időszakában, nem kedvelik a szorongó férfiakat, és elég nekik egy pillantást vetni az illetőre, hogy megállapítsák: olyan stabil férfival van-e dolguk, akire számíthatnak a legnehezebb pillanatokban is vagy pedig egy hiperstresszelővel.

Tovább... »
A nemi egyenlőség megöli a női szexualitást? A nemi egyenlőség megöli a női szexualitást?

Egy vitatott tanulmány és egy hasonlóképpen vitatott könyv szerint a nemi egyenlőség keresése és az emancipáció megölte a női szexualitást.

Tovább... »

4. / 24. oldal (10/236)

«1234567891011 »