Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Párkapcsolat

3. / 24. oldal (10/236)

«1234567891011 »

A párkapcsolat kialvatlansággal jár A párkapcsolat kialvatlansággal jár

A partnere horkol, mint egy vadkan, lehúzza a takarót, vagy megállás nélkül rugdos és forgolódik? Nincs vele egyedül. Egy új kutatás eredménye szerint az éjszakai alvászavarok több mint felét a partnerek okozzák. Az alvás rendkívül fontos az egészség szempontjából. Az alváshiány számos betegség forrása lehet a cukorbetegségtől kezdve, a különböző szívproblémákon át a...

Tovább... »
Az munkahelyi problémák tönkre tehetik a...

Akár váláshoz is vezethet, ha a házaspár tagjai folyamatosan egymásra licitálnak a munkahelyi szörnyűségekkel, ezáltal ugyanis a kelleténél jobban beengedik az irodai problémákat a családi életbe anélkül, hogy érzelmileg segítenék egymást.

Tovább... »
A Viagra a korai magömlésre is gyógyír

A Journal of Sexual Medicine legutóbbi számában megjelent átfogó tanulmány szerint az erekció miatt használt gyógyszer kedvező hatással van a korai magömlésre is. Az átfogó elemzés 14 korábbi vizsgálat eredményeit használta fel, melyből 11 arra a következtetésre jutott, hogy a szer megnöveli az orgazmus előtti szexuális aktus idejét. Az erekció elérésére és...

Tovább... »
Fiatalon egészségtelen a válás

A válás fiatalon sokkal rosszabb hatással van az egészségre, mint az élet későbbi szakaszában - állítja a Michigan Állami Egyetem pszichológusa, Hui "Cathy" Liu. "Egyértelmű, hogy még több szociális és családi támogatásra van szükségük az elvált, fiatal korosztályoknak" - állapította meg Hui Liu. "Ebbe beletartozhat a válási tanácsadás, ami segíti a stressz kezelését...

Tovább... »
Az utazás és napfény megkönnyíti a fogantatást Az utazás és napfény megkönnyíti a fogantatást

A gyermekre vágyó párok legjobban teszik, ha elutaznak valamilyen napos helyre vakációzni - és nem csak azért, mert ilyenkor rendszerint több romantikus percet töltenek együtt. A kutatók szerint ugyanis a napfényben található D-vitamin növeli a termékenységet, javítja a nők szexuális egyensúlyát és a férfiak spermaszámát is.

Tovább... »
Az együttélés mentálisan jobb, mint a házasság Az együttélés mentálisan jobb, mint a házasság

A legújabb felmérések szerint a házasságból sokkal kevesebb előnyünk származhat, mint az együttélésből. A vizsgálat során kiderült továbbá, hogy míg a házasság előnyei idővel feledésbe merülnek, addig a házasság nélkül együtt élő párok tagjai sokkal boldogabbnak és magabiztosabbnak érzik magukat. A kutatók 2737, a felmérés kezdetén még egyedülálló férfi és nő segítsé...

Tovább... »
Félreértett jelek Félreértett jelek

A nők jelei a másik nem irányába gyakran zavarosak és kétértelműek. Egy új kutatás szerint az ezeket félreértő férfiak valójában azok, akik evolúciósan szerencsésebb helyzetben vannak.

Tovább... »
Párkeresés online teszttel

Egy amerikai cég által kifejlesztett online teszt segítségével bárki könnyedén megtalálhatja lelki társát. A tudományos teszt segít az egyedülállóknak abban, hogy összevessék lehetséges randipartnereiket, és kiderítsék, vajon melyikük illik legjobban hozzájuk.

Tovább... »
Animációs film készült a női agyról orgazmus...

A világon elsőként készítettek animációs filmet a New Jersey Rutgers Egyetem kutatói arról, hogy az orgazmus közben milyen folyamatok játszódnak le a női agyban.

Tovább... »
A meditáció jót tesz a párkapcsolatnak is A meditáció jót tesz a párkapcsolatnak is

A meditáció mára széles körben elterjedt módja lett a stressz legyőzésének és a mentális egészség megőrzésének. Úgy tűnik azonban, hogy a gyakorlat nem csak a pihenést és a relaxációt segíti elő, hanem a kiegyensúlyozott szexuális élet egyik kulcsa is lehet.

Tovább... »

3. / 24. oldal (10/236)

«1234567891011 »