Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Párkapcsolat

24. / 24. oldal (10/236)

«1415161718192021222324

Pascal de Sutter: A boldog emberek szexualitása Kik a szexuálisan boldog emberek?

Pascal de Sutter professzor, francia szexuálpszichológus A boldog emberek szexualitása címen írt könyvet, állítása szerint azért, mert „kedve támadt pozitív módon beszélni erről a témáról, amelyről gyakran csak orvosi, patológiai vonatkozásban, vagy mint problémáról, pornográfiáról, extrém esetekről szólnak.

Tovább... »
Cseresznyetál - Fotó: MTI Spermatermelő zöldség és gyümölcs

A zöldség és a gyümölcs fogyasztása nemcsak a betegségek leküzdésében, hanem a férfiak jó minőségű spermatermelésében is fontos szerepet játszik.

Tovább... »
Szexualitás megjelenése egy színházi bemutatón - Fotó: MTI A hiperszexualizáció hatása a serdülőkre

Az interneten megnyilvánuló hiperszexualizáció rossz hatással van a fiatalok szexértelmezésére. A szemérem, az illendőség, a moralitás határai egyik generációról a másikra mértéktelenül széttárultak és ennek káros következményei elsősorban a serdülőket illeti - állapította meg Diane Brouillette és Marie Christine Courchesne francia szexológusnő.

Tovább... »
Különleges élmények - Fotó: MTI Nem tombol a szerelem nyáron a franciáknál

A franciák átlagosan alig napi 29 percet szánnak szerelemre nyári vakációjuk során - állapította meg a TripAdvisor felmérése, amelyet a nyarat utazással töltők körében végzett. Ezek szerint a „szerelmes természetűnek" tartott franciák a legkevésbé romantikusak valamennyi európai nép közül.

Tovább... »
Szeretet - Fotó: MTI Egy hosszú felmérés tanulságai - a boldogság...

Hetvenkét évvel ezelőtt nagy fába vágta fejszéjét a Harvard egyetem kutató csoportja. Grant Study névvel elindítottak egy felmérést, amelynek célja volt megfejteni a boldogság titkát, azt, hogy miért élnek egyes emberek hosszú, derűs életet, míg mások egy nyugtalan lét után hamar halnak meg.

Tovább... »
Meleg kérdés Az azonos neműek iránti vonzódás és kezelésének...

Nagy-Britanniában minden hatodik pszichiáter megpróbálja gyógyítani a homoszexualitást. A University of London kutatói készítettek a témáról felmérést 1400 pszichiáter megkérdezésével. Tanulmányukat a Mbc Psychiatry publikálta.

Tovább... »

24. / 24. oldal (10/236)

«1415161718192021222324

Részletes keresés Részletes keresés
Orvos kereső
Pulai Mária Neurológia, Pszichiátria... Pulai Mária Mosonmagyaróvár