Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Interjú

5. / 7. oldal (10/68)

«1234567 »

A festő Pártos Csilla A gyógyuláshoz hinni kell magunkban és az...

Apró, jelentéktelennek látszó tünetekkel kezdődött az egykori revütáncos, ismert koreográfus szörnyű betegsége. Pártos Csilla visszavonult a munkájából és most arra koncentrál, hogy mielőbb meggyógyuljon. Ritka őszinteséggel vall betegségéről és szomorúságairól a NetAmbulanciának.

Tovább... »
Pártos Csilla A gyógyuláshoz hinni kell magunkban és az...

Pártos Csilla tehetségével, üdeségével évekig a csillogó revük sztárja volt. Később koreográfusként és tévés műsorvezetőként lett ismert. Két éve egy alattomos betegség miatt visszahúzódott a nyilvánosság elől, és csak ritkán szerepel a médiában. A NetAmbulancia olvasóival azonban megosztja ritka betegségének testi-lelki velejáróit.

Tovább... »
Dr. Kiefer Gábor Tiszta hanggal, egészségesen

Csomor Csilla színművésznő beszélt nemrég a NetAmbulanciának arról, hogy sikerült elkerülnie a műtétet, amit egy hangszálcsomó miatt helyeztek nála kilátásba az orvosok. A megoldás a foniátria volt, ami után pár héttel újra „teli torokból" énekelhetett. Kíváncsiak voltunk, mit is takar ez az orvostudományon belüli speciális terület. Vendégünk: Dr. Kiefer Gábor egyetemi...

Tovább... »
Zoltán Erika A géneket nem lehet kicselezni - 2. rész

Tizennégy éves korában hashajtóval szeretett volna fogyókúrázni, de helyette tönkretette az emésztését. Zoltán Erika nem híve az erőltetett fogyókúrának, helyette elfogadja önmagát, és testmozgással tesz az egészségéért. A NetAmbulancia olvasói megtudhatják az énekesnőtől, hogy miért nem baj, ha pár kilo fölösleg van az emberen.

Tovább... »
A tánc folytatódik A géneket nem lehet kicselezni - 1. rész

Zoltán Erika a szerelem mellett a színpadra is született. Teljes erőbedobással dolgozik és élvezi a munkáját, de a fellépéseknek mára káros hatásai is kialakultak az énekesnőnél. A NetAmbulancia olvasói megtudhatják, hogy néha miért kényszerül napszemüvegben a közönség elé lépni a művésznő.

Tovább... »
Élvezettel beszél a munkájáról. Csomor Csilla a színes színész - 2. rész

Ha valaki szereti a munkáját, akkor még betegség, csonttörés közepette sem esik le a lábáról. Mi több, még a gipszet is hajlandó levágni azért, hogy a közönségével találkozhasson. Csomor Csilla színes egyéniségét a NetAmbulancia olvasói is megismerhetik most.

Tovább... »
Sportos életet él Csomor Csilla a színes színész - 1. rész

Amióta a színháznak élhet, kivirult és az egészséges életmód mellett kötelezte el magát. A Barátok köztből is jól ismert színművész az utóbbi években pihentette Berényi Zsuzsát, hogy Csomor Csilla feltöltődhessen energiával, és egészségesebb lehessen. A NetAmbulancia olvasói most megtudhatják, hogy a népszerű színésznő élete miért és hogyan változott meg.

Tovább... »
Mérhetőek és megelőzhetőek a betegségek? - 2. rész Mérhetőek és megelőzhetőek a betegségek? - 2....

Egy módszer, amely pár perc alatt levizsgáztatja szervezetünket és kiderül, milyen az egészségi állapotunk. Mostantól nem kell találgatnom, hogy miért szúr itt, és miért fáj ott. Megtudhatom, hogy a sok gyümölcs fogyasztása is káros lehet, és figyelmeztetést kapok a preventív életmódra. A NetAmbulancia élőben közvetít egy szokatlan vizsgálatról.

Tovább... »
A vizsgáló szék Mérhetőek és megelőzhetőek a betegségek? - 1....

A betegségek nagy százalékban megelőzhetőek, és nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű dolgokra kellene sokkal jobban odafigyelnünk. A Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. azzal a céllal hozta létre Life Code életmódközpontját, hogy betegségmegelőző, prevenciós tevékenységet folytasson. Dr. Kiss József vezérigazgató most a NetAmbulancia olvasóinak...

Tovább... »
Kineziológia Izomoldással a stressz és betegségek ellen

Élhetünk-e egészségesebben és stressz mentesebben úgy, hogy közben a szervezetünk ezt nem érzi meg? Tehetünk-e azért, hogy izmaink ne görcsben álljanak, és ne kapjunk gyomorfekélyt? Hogyan kerülhetjük el a háziorvosunk rendelőjét? A NetAmbulancia olvasóival Pfeffer Zita, a Napfényes Gyógyközpont kineziológus szakembere osztja meg az alternatív megoldás lehetőségét.

Tovább... »

5. / 7. oldal (10/68)

«1234567 »