Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Interjú

4. / 7. oldal (10/68)

«1234567 »

Élet az élsport után - 1. rész Élet az élsport után - 1. rész

Az egykori profi kézilabdázónk ma már „sportnyugdíjasként" nehezen találja a helyét. Farkas Ágnes megosztja titkos álmait a NetAmbulancia olvasóival arról, hogyan szeretné a magyar sportéletet megreformálni. Arról is beszélgettünk, mitől más a dán egészségügy, a dán kézilabda, és miért élnek egészségesebben északon az emberek.

Tovább... »
Egy ismerős arc a betegek között - 2. rész Egy ismerős arc a betegek között - 2. rész

Emlékeznek még a Fabulon reklám arcára, vagy inkább hátára? Az egykori népszerű modell, Sütő Enikő az ügyvéd évek alatt jött rá arra, hogy mitől válik teljessé az élete; ha segíteni tud másokon. Beteg gyerekek nagykövete lett és örömmel vállalja a karitatív feladatokat.

Tovább... »
Egy ismerős arc a betegek között - 1. rész Egy ismerős arc a betegek között - 1. rész

Emlékeznek még a Fabulon reklám arcára, vagy inkább hátára? Az egykor népszerű modell, Sütő Enikő élete ma már az egészség, szépség, fiatalság megőrzése körül forog. A NetAmbulancia olvasóival megosztja saját gyógyulásának rendkívüli receptjét, és tanácsot ad, hogyan kerülhetjük el a betegségeket.

Tovább... »
A svédek és a szabadság A svédek és a szabadság

Björn Larsson svéd író hazájának a szabadságról vallott felfogásáról írt nagysikerű könyvet Long John Silver/Szabadságigény címmel. A szerző a közelmúltban Olaszországban járt, ahol a milánói Corriere della Sera készített vele interjút.

Tovább... »
Lenkei Nóra Együtt élve az időjárással

A viharokkal és hőhullámokkal tarkított nyárban felmerülhet bennünk a kérdés, vajon a szervezetünk hogyan éli meg a folyamatos változást. Lenkei Nórától, a Meteo Klinika orvosmeteorológus szakértőjétől megtudhatjuk, az időjárás hogyan befolyásolhatja az arra érzékenyek közérzetét, egészségi állapotát. A NetAmbulancia olvasói arról is tájékozódhatnak, miért érdemes...

Tovább... »
Horváth István professzor Van ellenszere az érelmeszesedésnek?

Horváth István professzort, az MTA doktorát a művér feltalálójaként ismerhette meg az ország, pedig nemrég egy annál is nagyobb felfedezést tett. Elmondása szerint az érelmeszesedést nemcsak megelőzni, de már gyógyítani is képes azzal a vakcinával, aminek szabadalmáért külföldi milliárdosok állnak sorba - mindeddig hiába.

Tovább... »
Dr. Horváth István Kivéreztetett művér kísérletek

Kínáltak már érte milliárdokat, tesztelték évekig, ám máig nem adta el a „magyar" művér szabadalmát Dr. Horváth István. A nemzetközileg elismert orvos-biológus azt szeretné, ha senkinek sem kellene meghalnia azért, mert nem jut idejében vérhez. A kutatások folytatására jelenleg nincs elegendő pénz. A miértekre keresi a választ a NetAmbulancia.

Tovább... »
Dr. Műzes Györgyi immunológus, egyetemi docens Halálos támadás a baráti szövetek ellen - 2....

Elsősorban a genetika a felelős, de számos környezeti hatásnak is szerepe lehet az autoimmun betegségek kialakulásában. A stressztől az UVB sugárzáson át számos tényező erősítheti a betegség tüneteit. Dr. Műzes Györgyi egyetemi docens, a Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika immunológusa beszél a NetAmbulanciának a kezelés jelenlegi és jövőbeni lehetősé...

Tovább... »
Dr. Műzes Györgyi immunológus Halálos támadás a baráti szövetek ellen - 1....

Egy alattomos betegség, amely bármely testrészünket megtámadhatja, és a legváltozatosabb tünetekkel jelentkezhet. Ez az autoimmun betegség, amelyet kezelni már tud, de gyógyítani még nem képes az orvostudomány. Legutóbbi interjúnkban Pártos Csilla koreográfus beszélt a nála torokfájással kezdődő betegségről, ami mára szinte elviselhetetlen tünetekkel társult. Az...

Tovább... »
Bognár Szilvi és lánya, Janka Harmónia, dallal, gyermekkel, szeretettel: Bognár...

Kicsi, törékeny, Madonna-arcú, sok kedves szeplővel az orra körül és hatalmas gesztenyebarna, csillogó szemekkel. Bognár Szilvia népdalénekesnő, a magyar népdal és a világzene avatott, messze földön is méltán elismert képviselője.

Tovább... »

4. / 7. oldal (10/68)

«1234567 »

Részletes keresés Részletes keresés
Orvos kereső
Horváth Tihamér Szülészet-nőgyógyászat... Horváth Tihamér Zalaegerszeg