Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 33°C / + 37°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Gyógynövények

2. / 2. oldal (10/14)

«12

A Mérleg gyógynövényei A Mérleg gyógynövényei

Jól reagál a gyógyító zenére. Kísérletezze ki, hogy milyen művek szereznek számára örömöt és váltanak ki alkotókedvet. Jó hatással vannak rá a virágok, művészi tevékenységek, csendes beszélgetések, a lelki vagy arisztokratikus típusú emberekkel.

Tovább... »
A Szűz gyógynövényei A Szűz gyógynövényei

Gyenge szervei: a has területe, az emésztő rendszer, melyet túlterhel kötekedő természetével, házsártoskodásával, kicsinyességével, helytelen táplálkozásával. Egész életében figyeli egészségét, képes önmagán betegségtüneteket felfedezni, és önmagában szenvedést előidézni ok nélkül is, éppen ezért a legegészségesebb típus, túléli erősebb embertársait.

Tovább... »
Az Oroszlán gyógynövényei Az Oroszlán gyógynövényei

Minden erejével törekednie kell a mértékletességre, mivel betegségei zömét féktelensége, zabolátlansága okozza. Tüzessége miatt felszökhet a vérnyomása (galagonya, fokhagyma, levendula, és a fehér fagyöngy, mezei zsurlótea, majoránna, levendula illóolaj) továbbá a szíve, keringése (orbáncfű, galagonya, citromfű) mellett a gerincét, izmait (jóga, gyógytorna) is...

Tovább... »
A Rák gyógynövényei A Rák gyógynövényei

Gyenge pontjai a mell, has, gyomor, máj, könyökizület, nőknél a méh. Jellemző betegségei: gyomorhurut, fekélyek, emésztési zavarok, nőknél menstruációs görcsök, továbbá a tizenkét jegy közül ő a legveszélyeztetettebb az alkohol iránti szenvedély kialakulását illetően (máj-, hasnyálmirigy-gyulladás).

Tovább... »

2. / 2. oldal (10/14)

«12