Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Fogyás

8. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »

A barna zsírszövet az energiát elégetve fogyaszt

A fehér zsírsejtek fölhalmozódnak a testben, és ettől kövérek leszünk, a barna zsírszövet ellenben elégeti az energiát.

Tovább... »
Gyümölcsök, amik segíthetik a fogyókúránkat Gyümölcsök, amik segíthetik a fogyókúránkat

A gyümölcsök, amellett, hogy finomak és ízletesek, egészségünk megőrzésében is jelentős szerepet játszanak, hiszen rengeteg rostot, folyadékot, értékes ásványi anyagokat, valamint vitaminokat tartalmaznak. Ismerünk néhány olyan gyümölcsöt, amely különleges tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan segíthet bennünket a fogyókúra során.

Tovább... »
A 7 leggyakoribb hiba a fogyókúra során A 7 leggyakoribb hiba a fogyókúra során

Még a leghatékonyabbnak ígérkező fogyókúra is kudarcra van ítélve, ha elkövetjük az alábbi hibákat!

Tovább... »
Hipnózissal is hatékonyan lehet fogyni

Csaknem 40 kilót fogyott egy brit nő hipnózis révén: azt képzelte, hogy gyomorgyűrűt műtöttek belé - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Tovább... »
Baktériummal fogyni: az új japán módszer

Sokan szeretnének úgy lefogyni, hogy mások dolgoznak helyettük - ez most valósággá válhat. A "mások" jelen esetben baktériumok.

Tovább... »
Tervezzünk személyre szabott fogyókúrát Tervezzünk személyre szabott fogyókúrát

Bizonyára sokan vannak közöttünk olyanok, akik gyakorlott és tájékozott fogyókúrázók, sokféle módszert ismernek és kipróbáltak már. A témában járatosak tudják, nem mindenkinél válik be ugyanaz a recept: nekünk magunknak kell megtalálnunk azt a módszert, ami személyiségünknek, életvitelünknek leginkább megfelel, és ezért a leghatékonyabb.
Hogyan fogjunk hozzá az egyéni fogyó...

Tovább... »
Diétaválasztás genetikai teszttel Diétaválasztás genetikai teszttel

Az Amerikai Szív Társaság éves találkozóján ismertették azt a tanulmányt, amelyben genetikai teszttel állapították meg, hogy a túlsúlyos résztvevőket melyik diéta segíti a leginkább a fogyásban.

Tovább... »
A fogyókúra nagy ellensége a cukor A fogyókúra nagy ellensége a cukor

Bár sokan tisztában vagyunk vele, mégsem figyelünk oda az elfogyasztott élelmiszerek cukortartalmára. Az átlagember körülbelül 15-30 dkg cukrot megeszik naponta, ami nagyon nagy kalória-bevitelt jelent. A szakértők ajánlása szerint ennek csak kis részére lenne szükség, normál étkezés esetén is, de különösen érdemes lecsökkenteni a bevitelt, ha fogyókúrázunk.

Tovább... »
Szív- és cukorbetegeknek árthat a fogyasztószer Szív- és cukorbetegeknek árthat a fogyasztószer

A sibutramine sokmillió túlsúlyos embernek segített lefogyni, de egy most befejezett tanulmány eredményei miatt már sem Európában, sem az Egyesült Államokban nem engedélyezik, hogy elhízott szívbetegek vagy cukorbetegek is szedjék a készítményt.

Tovább... »
Életmód-változás nélkül nincs sikeres fogyókúra! Életmód-változás nélkül nincs sikeres fogyókúra!

Súlyfeleslegünktől megszabadulni és az elért eredményt megtartani csak akkor tudjuk, ha a fogyókúra mellett életmódunkon is változtatunk egy kicsit. Íme néhány tipp, amit a sikeres fogyókúra érdekében ki kell próbálnunk.

Tovább... »

8. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »