Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Fogyás

7. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »

Készételekkel is lehet fogyni

Súlytöbbletükről megszabadulni kívánó amerikai nők számukra alkotott készételeket fogyasztottak, rendszeresen jártak tapasztalatcserére, nem kellett fizetniük a szolgáltatásokért, sőt még kevés pénzt is kaptak, ha bementek a kórházba vizsgálatra - és két év alatt eredményesen karcsúsodtak.

Tovább... »
Az ideális fogyókúra napi háromszori étkezést...

A súlycsökkenés eléréséhez jobb stratégia, ha naponta háromszor asztalhoz ül valaki az étkezésekhez, mint ha többször csak bekap néhány falatot - állapították meg amerikai kutatók.

Tovább... »
Árthat az egészségnek a sokáig elhúzódó...

A környezetszennyező szerves anyagok, melyek a szervezetünkbe jutnak, a zsírszövetben elraktározódnak és fogyókúra közben kiszabadulva, mérgező hatásuk érvényesülhet. Dél-koreai kutatók meglepő vizsgálati eredményeit az International Journal of Obesity szeptemberi száma közölte.

Tovább... »
Víz segít a fogyásban Víz segít a fogyásban

Virginiai szakemberek kutatása szerint, ha a fogyókúrázok a napi három főétkezés előtt mindig megisznak két pohár vizet, akkor átlagosan 2,3 kilogramm súlyfeleslegtől szabadulhatnak meg könnyedén - számolt be a BBC brit közszolgálati médium internetes oldala.

Tovább... »
Pirospaprika lehet a hatékony fogyókúra alapja

A paprika csipős ízét adó kapszaicin lehet a jövő fogyasztószere: nem csak a szánkat, hanem a zsírszövetet is fokozottan égeti. Dél-koreai kutatók tanulmányát a Journal of Proteome Research közölte.

Tovább... »
Az alacsony szénhidrát tartalmú diéta a hatékony

Az eddigi egyik leghosszabb idejű összehasonlítás szerint az alacsony szénhidráttartalmú diétával körülbelül ugyanolyan mértékű fogyás érhető el hosszabb távon, mint az alacsony zsírtartalmú étrenddel, ám előbbi jobb lehet a szív egészsége szempontjából.

Tovább... »
Jobban inspirálja a fogyást ha kövérnek nevezik az...

Ha az embereket kövérnek nevezik, ahelyett, hogy elhízottat mondanának, az jobban inspirálja őket a fogyásra - jelentette ki a brit egészségügyi miniszter.

Tovább... »
Gyorsan nagy súlyt leadni hosszú távon...

A hosszú távú karcsúság titka abban rejlik, hogy gyorsan, nagy túlsúlytól kell megszabadulni - ismertette elemzése meglepő eredményét egy ausztrál kutatónő a Stockholmban megrendezett Nemzetközi Elhízás Kongresszuson.

Tovább... »
Fogyasztó gyógyszer kerülhet a piacra

Fogyást elősegítő gyógyszer születhet az elhízás okait vizsgáló uniós projektnek köszönhetően, amelynek magyar kutatók is részesei.

Tovább... »
Rájöttek a kutatók, miért nehéz lefogyni

Német kutatóknak sikerült megfejteniük, hogy miért olyan nehéz a kövér embereknek lefogyniuk, a soványaknak viszont hízniuk: a rejtély kulcsa a levegőben van.

Tovább... »

7. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »