Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Fogyás

6. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »

Éveket a karcsúságért

A brit nők 30 százaléka egy teljes évet adna az életéből ideális testsúlyért cserében - derítette ki egy tanulmány 20 egyetem hallgatóinak és dolgozóinak megkérdezésével.

Tovább... »
Alvási szokásainknak is változni kell ha fogyni...

A fogyást általában a diétához és a mozgáshoz kötjük, ám egy új tanulmány szerint alvási szokásainkon is érdemes változtatni, ha komolyan vágyunk a súlycsökkenésre.

Tovább... »
A diétázás feszültté tehet

A diétázás a normál étkezéshez képest nagyobb eséllyel teszi az embereket ingerlékennyé és haragossá - idézte egy amerikai tanulmány megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

Tovább... »
Nyakunkon a nagyböjt – azaz most indítson fogyókúrát Nyakunkon a nagyböjt – azaz most indítson...

Elérkezünk lassan a farsang végéhez, és március elején, a 8-i húshagyó kedd után elkezdődik a negyvennapos nagyböjt, amely egészen húsvétig tart.

Tovább... »
Nincs biztos stratégia az úszógumi ellen Nincs biztos stratégia az úszógumi ellen

Nem csupán a modernkori emberiség életében szerepel kiemelt napirendi pontként a pluszkilók elleni hadjárat. Egy angol üzletember még jóval a forradalmian új étrendjéről ismertté vált Robert Atkins előtt felismerte a szénhidrátmentes diéta jótékony hatásait. William Banting 1863-ban dolgozta ki módszerét, amely hazájában és a tengerentúlon is nagy népszerűségnek...

Tovább... »
A mozgás is szükséges a fogyáshoz

Norvég általános iskolások bevonásával készült az a tanulmány, melyből kiderül, hogy a megfelelő étrend mozgásszegény életmód mellett nem elegendő az elhízás megelőzéséhez - írta a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

Tovább... »
Illatos kristályokkal a hatékony fogyásért

Az illatos kristályok hatékonyan segítették fogyni vágyó önkéntesek súlycsökkenését - ismertette hétfőn amerikai kutatók eredményét a The Telegraph című brit napilap.

Tovább... »
Pörgessük fel a fogyókúrát futással Pörgessük fel a fogyókúrát futással

Tudjuk, hogy ahhoz, hogy felesleges kilóinktól megszabaduljunk, szükséges egy kis testmozgás, torna beiktatása az életünkbe. Az egyik legjobb választás a futás, ami nemcsak a fogyókúránk szempontjából hasznos, általános egészészségi állapotunk is javul tőle.

Tovább... »
Mindenre figyel a karóra a fogyókúra alatt

A súlytöbbletüktől megszabadulni vágyó amerikaiaknak korszerű technika segít a fogyókúrában: a karóraként viselt műszer a kalóriaégetés mértéke mellett jelzi a fizikai aktivitást, sőt az alvás időtartamát is.

Tovább... »
Nassolhatunk a fogyókúra során? Nassolhatunk a fogyókúra során?

A nassolásnak rossz híre van. Általában olyan tevékenységként gondolunk rá, amiről azonnal le kell mondanunk, ha szeretnénk néhány plusz kilótól megszabadulni. Pedig, ha okosan választjuk ki a nassolnivalókat, még segítheti is a fogyókúránkat! Hogyan lehetséges ez?

Tovább... »

6. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »