Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Fogyás

5. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »

Ideiglenes a fogyókúrás turmixok hatása

Hiába hatásosak a fogyókúrás turmixok, ausztrál kutatók szerint hatásuk csak átmeneti, és a leadott kilókat a diétázók többsége hamar visszahízza.

Tovább... »
A fogyást segítő négy élelmiszer A fogyást segítő négy élelmiszer

Amikor zsírégetésről van szó, nem minden élelmiszer számít egyenlőnek. Mindenki tudja, hogy több zöldséget és kevesebb cukrot kellene ennünk, kerülnünk kellene a gyorsételeket, hogy csak néhányat említsünk a fogyáshoz szükséges étrendi változtatások közül. A fogyást azonban a következő néhány élelmiszer étrendünkbe való beiktatásával is előmozdíthatjuk.

Tovább... »
Hízlal a „lájt”? Hízlal a „lájt”?

Barátaimmal régen gyakran ironizáltunk azon, amikor éppen túlsúlyról tettünk tanúságot, de kedvenc ételeinkről nem szívesen mondtunk le, hogy eszünk egy „csülök lájtot". Most kiderül, hogy bizonyos termékek, amelyeket „light"-nak hirdetnek, nem is olyan „könnyűek", sőt, egyenesen hízlalnak.

Tovább... »
A jojo diéta is jobb, mint a semmi

A felváltva hízókúrán, majd fogyókúrán tartott egerek élettartama csaknem olyan hosszú volt, mint a folyamatosan alacsony zsírtartalmú étrenden élőké, viszont jóval hosszabb, mint a folyamatosan nagy zsírtartalmú étrenden tartott állatoké - idézte amerikai kutatók megállapítását az EurekAlert tudományos hírportál.

Tovább... »
Az alma segít karcsúvá és izmossá válni

Az almában lévő összetevők segítik az izmok épülését és a zsírégetést - idézte amerikai kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

Tovább... »
Gyors súlycsökkenés helyett jobb a gyomorműtét

Az igen súlyosan elhízott cukorbetegek esetében a gyomorműtét hatékonyabban javítja a cukorbaj anyagcserezavarát, mint ha a páciens súlytöbbletét más úton csökkentik.

Tovább... »
Leveses fogyókúra Leveses fogyókúra

Hogy a levesek hasznosak a formára, ismert volt, most azonban tudományosan is megerősítést nyert.

Tovább... »
Zsírégető növényi olaj Zsírégető növényi olaj

A legújabb amerikai kutatások szerint egy trópusi fa magjából nyert olaj képes csökkenteni a derékon és a hason lévő zsírréteget és ebből adódóan megszüntetni számos súlyos egészségi problémát.

Tovább... »
Fogyással az egészségért Fogyással az egészségért

Ismeretes, hogy az egészség megőrzése érdekében a szív- és keringési betegségek elkerülésében nagy szerepe van a normális testsúly megtartásának és hogy ennek egyik fontos feltétele a mozgás, a sportolás. Egérutak itt nincsenek, a felesleges kilók leadásáért meg kell dolgozni - írja a Corriere della Sera egészség-rovata.

Tovább... »
A zsírban gazdag diéta is lehet jó a szívnek

A korszerű táplálkozástudomány az érelmeszesedés, az elhízás veszélye miatt a telített zsírok korlátozott fogyasztását ajánlja. Amerikai kutatók állatkísérletben kimutatták, hogy a zsírban gazdag diéta rövid ideig történő evése kifejezetten védi a szívizmot az infarktus következményei ellen.

Tovább... »

5. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »