Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Fogyás

4. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »

Az extrém fogyókúra rövidtávon eredményes

Fogyj, mint egy sztár! Személyi edző, személyi szakács, egyénre szabott táplálkozási tanácsadás - így könnyű pár hét alatt akár tíz kilót is leadni. A Mila Kunisszal a Harper's Bazaar című lapban megjelent interjú szerint azonban a gyorsan leadott kilók ugyanilyen sebességgel is térnek vissza, ráadásul a legelőnytelenebb helyekre.

Tovább... »
Az igazság a fogyasztószerekről

A fogyókúrás étrendkiegészítőket gyakran reklámozzák azzal, hogy kiváló zsírégető hatásúak, vagy elveszik az étvágyat. Egy vezető amerikai táplálkozástudományi szakember azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a hangzatos szavak mögött meglehetősen kevés bizonyíték áll.

Tovább... »
Új fogyási módszeren dolgoznak

Amerikai tudósok egy új képletet dolgoztak ki a kalóriaszámlálásra, mellyel úgy vélik, forradalmasítani fogják az emberek elhízás elleni küzdelméhez, illetve a fogyókúrához való hozzáállását.

Tovább... »
Segíti a diétát, ha elhalasztjuk a finom...

Egy-egy diéta során nagyon nehéz ellenállni például egy ínycsiklandozó süti kísértésének. Ilyenkor azonban a szakemberek szerint segíthet, ha azt mondjuk magunknak,"megeszem, de később". Persze az a trükk a dologban, hogy a pontos időt nem szabad meghatározni.

Tovább... »
A kalóriaszegény ételek becsapják a szervezetet

Egyes szakértők szerint a zsírpótlékok összezavarják a szervezetet azzal, hogy felkészítik testünket olyan kalóriák fogadására, amelyek soha nem érnek célba. Emiatt sokan ismét a hűtő felé fordulnak, hogy valami olyat egyenek, ami valóban csillapítja kalóriaéhségüket.

Tovább... »
Idősebb korban is le lehet fogyni

A túlsúlyos tizenéveseknél nagyobb szívbetegség okozta halálozás esélye, azonban ez a járulékos kockázat akár el is tűnhet, amennyiben későbbiekben leadják a súlyfelesleget.

Tovább... »
Az éhséghormonok tehetnek a fogyókúra utáni...

Friss kutatások szerint az éhséghormonok tehetnek arról, ha valaki egy sikeres diéta után hamar visszaszedi a leadott kilókat.

Tovább... »
Fogyjunk zöld teával!

Ha enyhíteni akarjuk a zsíros ételek csípőméretünkre gyakorolt hatását, toljuk félre a vörösbort és helyette öblítsük le a finomságokat egy csésze zöld teával. Egy friss tanulmány szerint ugyanis a zöld teában található epigallokatekin-gallát nevű antioxidáns, azaz az EGCG lelassítja a zsíros ételek következtében megindult hízás mértékét.

Tovább... »
Új hatékony diéta krumplival

A 45 éves Chris Voigt, a Washington Állami Burgonya Bizottság elnöke eredetileg azért kezdett 60 napos extrém krumplidiétájába, hogy megmutassa, mennyire egészséges és tápláló a zöldség.

Tovább... »
Sokat lehet fogyni a Weight Watchers féle...

Többet fogynak azok a diétázók, akik a Weight Watchershez hasonló programokban vesznek részt, mint azok, akiket csak egy egészségügyi szakember felügyel.

Tovább... »

4. / 11. oldal (10/106)

«1234567891011 »

Részletes keresés Részletes keresés
Orvos kereső
Gutman Tamás Aneszteziológia és... Gutman Tamás Budapest